De sessies

De sessies

We beginnen met een intakegesprek om inzicht te krijgen in je probleem of de klachten waar je last van hebt. In het intakegesprek vertel je over jezelf zodat we inzicht verkrijgen in je belangrijke levensthema’s. De sessies daarop gaan we terug in het verleden om ervaringen te vinden waar een oorzaak van je probleem ligt. Door deze situatie opnieuw te beleven, halen we onverwerkte emoties, lichaamsgevoelens en gedachten omhoog die je al die tijd dwarsgezeten hebben. Door deze alsnog te verwerken lost de nawerking op die ervoor zorgde dat je nog altijd last had hiervan.

De sessies doen we bij voorkeur liggend op de matras, maar het is ook mogelijk deze zittend te doen, als liggen om welke reden dan ook niet mogelijk of wenselijk is.

Trance

Tijdens de sessies kom je in een staat waarin je beter contact hebt met je onderbewuste, zodat je toegang hebt tot je herinneringen. Deze staat heet trance en wordt op een natuurlijke manier bereikt. Je ervaart dit als een toestand waarin je meer contact hebt met jezelf. Je hoeft geen ervaring te hebben om in trance te kunnen komen. Tijdens deze trance blijf je zelf in controle en je bepaalt nog steeds zelf wat je wel of niet doet.

Hoeveel sessies

Hoeveel sessies nodig zijn, hangt af van datgene waar je aan wilt werken. Gemiddeld zijn tussen de 5 en 10 sessies nodig. Voor elk probleem kan een aantal sessies al verlichting geven en je verder helpen bij het bereiken van je gewenste doel. Je bepaalt uiteindelijk zelf hoeveel sessies je wilt doen.